Wij

Wie

Wij zijn een architectenbureau van 8 personen. Coen Kessels en Taco Remijnse zijn de 2 eigenaren. Jack Jagtenberg is architect en projectleider. Rikkert Valk en Jeroen Cats zijn allround projectleider. Vick Spijkstra is Revit Modelleur. Sandra te Riele verzorgt de secretariële en administratieve taken. Kenneth Watchman beheert de financiële zaken.

 

Wat

Wij verrichten ontwerp- en advieswerkzaamheden voor woningbouw en utiliteitsbouw, zowel nieuwbouw als renovatie , zowel exterieur als interieur. Hiervoor beschikken over de 5 hoofddisciplines om het gehele bouwproces te kunnen bestrijken: ontwerpen, tekenen, calculeren, bestekschrijven en bouw begeleiden. Onze projecten bevinden zich door heel Nederland.

Tot onze projecten behoren kantoren, bedrijfsgebouwen, datacentra, sport-en fitnesscentra, zwembaden, banken, scholen en onderwijsgebouwen, kinderdagverblijven, zorgcentra, studentenhuisvesting en woningen zowel voor de particulier als voor de markt. Wij zijn gespecialiseerd in medische centra, huisartsenpraktijken al dan niet in combinatie met apotheken, fysiotherapeuten en overige paramedici.

Onze referentieprojecten hebben wij in deze website in een 6tal kennisgebieden ondergebracht: zorg, leren, werken, wonen, recreatie en advies.

 

Waar

Ons kantoor bevindt zich op de volgende 2 locaties;

  • Wageningen, Dreijenlaan 2, “De Valk”,  Gebouw 304, 6703 HA
  • Elst, Lingestraat 5, “De Veldschuur”, 6662 NN