• 1056-oneliner
  • 1056-002
  • 1056-003

Medisch Centrum Wageningen Kortenoord

Mijn oog, en dat van een aantal andere mensen, viel op een bestaand rijksgebouw. Er was in Wageningen behoefte aan een verzamelplaats voor artsen, een fysiotherapeut en een apotheek. Dit is MC Kortenoord geworden. Al in een vroeg stadium hebben wij SW architecten bij het proces betrokken.

Van tevoren werd duidelijk dat er ruimte was voor acht huisartsen, een apotheek en een fysiotherapeut. Wij hebben aan Taco gevraagd er iets moois van te maken. Hij heeft gekeken naar de mogelijkheden en samen met de fysiotherapeut, de artsen en de apotheek is er een plan ontwikkeld. Het ontwerp van het gebouw is door SW architecten, met slechts hier en daar wat aanpassingen, volledig intact gehouden. Door Taco’s ervaring met de medische sector en de goede communicatie met mij als eigenaar en de artsen is dit project op korte termijn en tot ieders tevredenheid ontwikkeld.

De samenwerking met SW architecten tijdens dit project is bijzonder goed bevallen. Hun jarenlange ervaring en de openheid zorgt voor veel vertrouwen tussen beide partijen. SW architecten neemt de tijd voor een project, bouwt rust in waar nodig en accepteert andere meningen. Ze communiceren eerlijk, oprecht en zijn ‘to the point’. Het is een prettig bureau om mee samen te werken.

De heer Wijnveen