• 1027-oneliner
  • 1027-001
  • 1027-002
  • 1027-003
  • 1027-004
  • 1027-005
  • 1027-006
  • 1027-007

Tandarts Eindhoven

In samenwerking met SW architecten is Tandartsenpraktijk Hoefnagels-Habets in Eindhoven gemoderniseerd. De oude praktijk had drie behandelkamers, maar een vierde was gewenst. Bovendien was meer openheid in de praktijk zeer welkom. Coen bedacht vier goede en totaal verschillende ideeën, waarna wij hebben gekeken welk concept ons het meest aansprak.

Hoewel de praktijk hetzelfde aantal vierkante meters telt als voorheen, is de ruimte gevoelsmatig royaler opgezet. Om dit te realiseren is de indeling van de praktijk veranderd. Voorheen beschikten we over gangen en een afgescheiden wachtruimte. De wachtruimte  is nu open en er zijn minder loze ruimtes. Er is efficiënt gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte door dubbelgebruik van de ruimte.

De verbouwing van de praktijk was een groot project. Maar behalve het feit dat we tijdelijk beschikten over slechts twee behandelkamers, konden wij gewoon ons werk blijven doen. Die continuïteit was erg fijn.

Wij hadden duidelijke wensen voor onze nieuwe praktijk. Deze zijn grotendeels verwerkt in het plan. De samenwerking met Coen is zeer goed verlopen. We hebben veel steun aan hem gehad wanneer er bijvoorbeeld kleine problemen moesten worden opgelost met de aannemer. SW architecten steunt de klant en is creatief met ideeën en ontwerpen. De intensieve begeleiding bij de realisering van het project is ons erg goed bevallen.

Wij staan open voor Coens ideeën, omdat wij vertrouwen hebben in het beeld dat hij gaandeweg van ons heeft gekregen. Hij leeft zich in in onze wensen en gedachten en wij laten hem dan ook los in dat creatieve proces. Wij krijgen de ruimte om ontwerpen te bespreken wanneer deze niet zijn zoals gewenst. Deze onderlinge openheid werkt heel prettig.

Door de jaren heen hebben wij in samenwerking met verschillende architectenbureaus talloze projecten uitgevoerd. SW architecten is zeker favoriet. Wij zijn zeer over het bureau te spreken.

De heer Hoefnagels