• 0527-oneliner
  • 0527-006
  • 0527-007
  • 0527-008
  • 0527-009

Fysiotherapie de Enk Elst

De realisatie van de vernieuwde praktijk van Fysiotherapie ‘De Enk’ ging niet over een dag ijs. Een jaar lang is er gesproken over onze wensen, wat er mogelijk was en of dit financieel haalbaar was. De plannen zijn een aantal keer veranderd, maar dit gebeurde in goed overleg tussen beide partijen.

Door de goede samenwerking met Coen van SW architecten is onze horizon verbreed en zijn we op allerlei dingen gewezen. De samenwerking is vooral geslaagd dankzij het uitstekende overleg. SW architecten begreep onze wensen en speelde in op de mogelijkheden. Anderzijds hielden wij als klant ook rekening met het architectenbureau.

Bij het ontwerp van de praktijk is veel rekening gehouden met zichtlijnen. Het gebouw heeft een behoorlijk oppervlak, maar dankzij het veelvuldig gebruik van glas kijk je van de ene kant van het gebouw naar de andere kant. Dit zorgt voor veel openheid en licht.

Daarnaast speelt kleur een belangrijke rol. Drie behandelkamers hebben ieder een eigen kleur gekregen. Coen stelde voor om het gebouw de kleur ‘brandweerautorood’ te geven. We zijn daar vrijwel direct mee akkoord gegaan. Dat geeft ons vertrouwen in SW architecten uitstekend weer.

de heer Van Lent en de heer Van de Pol