Wij

Wie

Wij zijn een middelgroot architecten en advies bureau. Coen Kessels en Taco Remijnse zijn de 2 eigenaren. Jack Jagtenberg is architect en projectleider. Rikkert Valk en Jeroen Cats zijn allround projectleider. Vick Spijkstra en Job Ottink zijn Revit Modelleurs. Sandra te Riele verzorgt de secretariële en administratieve taken en beheert samen met Kenneth Watchman de financiële zaken.

Wat

Wij verrichten ontwerp- en advieswerkzaamheden voor woningbouw en utiliteitsbouw, zowel nieuwbouw als renovatie , zowel exterieur als interieur. Hiervoor beschikken wij over de 5 hoofddisciplines om het gehele bouwproces te kunnen bestrijken: ontwerpen, modelleren, calculeren, bestek-schrijven en de bouw begeleiden. Onze projecten bevinden zich door heel Nederland.

Tot onze projecten behoren kantoren, bedrijfsgebouwen, datacentra, sport-en fitnesscentra, zwembaden, banken, scholen en onderwijsgebouwen, kinderdagverblijven, zorgcentra, studentenhuisvesting en woningen zowel voor de particulier als voor de markt. Wij zijn gespecialiseerd in zorg, medische centra, huisartsenpraktijken al dan niet in combinatie met apotheken en fysiotherapeuten, overige paramedici en bovenal het vermenselijken van de zorg!

Onze referentieprojecten hebben wij in deze website in een 6tal kennisgebieden ondergebracht: werken, leren, recreëren, zorgen, adviseren en wonen.

Waar

Ons kantoor bevindt zich op de volgende 2 locaties;

  • Wageningen, Dreijenlaan 2, “De Valk”,  Gebouw 304, 6703 HA
  • Elst, Lingestraat 5, “De Veldschuur”, 6662 NN